Grillet kylling med persillepasta

26 Oct
Denne oppskriften anbefaler vi når du er opptatt av at maten ikke skal være for fet og inneholde for mange kalorier. Fjern skinnet på kyllingen for å spare flere kalorier.
Porsjoner 3 Ingredienser1 stk grillet kylling (1000 grams råvekt) 270 g båndspagetti 2 stk gulrot 2 ss olivenolje 3 ss hakket frisk kruspersille
Slik gjør du
1. Del grillet kylling i serveringsstykker, og varm den eventuelt i stekeovnen ved 180 °C i ca. 15 minutter.

2. Skjær lange skiver av gulrøttene med en ostehøvel. Kok pastaen etter anvisningen på pakken, og la gulrotskivene få koke med de siste par minuttene til de er møre.

3. Hell av kokevannet og bland pastaen med litt god olivenolje og hakket kruspersille.

Tips:
Server gjerne med søt chilisaus ved siden av.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: