Omelett

26 Oct
Denne omeletten passer både som middag og lunsj. Det skal ikke ta deg mer enn 10 minutter å lage den...
INGREDIENSER

1 porsjoner
100 g aspargesbønner
3 sk røkt skinke
3 stk egg
50 g ost, revet
smør til steking
salt og pepper
FREMGANGSMÅTE

Hakk bønnene grovt og kok dem i vann i ett minutt. Sil av. 

Pisk sammen eggene, ca 30 sekunder. Ha smør i stekepanna. Bruk middels varme (så er du sikker på at du ikke å svi den). 

Hakk skinken. 

Ha røren i stekepanna. Når den begynner å stivne, ha i bønnene, skinke og ost - alt på den ene halvdelen. 

Smak til med salt og pepper. Når omeletten er helt stiv, flipp den delen uten noe på over delen med bønner og skinke. Skli den over på en tallerken og server med loff og en salat om du vil.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: