Pasta Carbonara

26 Oct
Spaghetti Carbonara

Dette er antakelig den enkleste oppskriften på Spaghetti Carbonara noensinne.

Oppskrift
Skriv ut oppskrift


2 pk bacon
500 g spagetti
6 stk egg
salt og pepper
200 g parmesan
Fremgangsmåte

Stek baconet sprøtt på lav varme. Den beste måten å det til på er å bruke lang tid og lav varme, kanskje opptil 30-40 minutter. 

Kok pastaten i godt saltet vann. 

Pisk eggene sammen i en stor bolle og ha på litt salt og pepper. 

Sil av pastaen og ha den med en gang i bollen med de piskede eggene. Vend pastaen godt i eggene slik at de kokes. 

Hakk baconet og bland inn. Server med nyrevet parmesan.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: